Met E-LIFESTYLEBIKES bieden wij originele en betrouwbare mobiliteitsconcepten aan in de sector van de elektrische voertuigen. Alle merken (GRACE, ELMOTO, FXX passen in de nieuwe trend van tweewieler eco-mobiliteit die bovendien door
hun opvallend origineel design een perfect lifestatement zijn. Zowel ELMOTO, GRACE als FXX worden in Duitsland geproduceerd met zeer hoogwaardige komponenten. Wij zijn zeer verheugd om FXX aan onze klanten te kunnen aanbieden. Bekijk deze zeer opwindende nieuwe modellen.
Wij zijn heel fier de SUNNYCAM brillen op de markt te introduceren. Zij laten u toe om het even welk moment in volledige vrijheid en zonder handen vast te leggen. Dit produkt kan zowel voor vrije tijd als voor beroepsdoeleinden gebruikt worden. Test hem in één van onze verkooppunten. Kan u er geen vinden. Contacteer ons gerust. Wij helpen u graag verder.
Benelux Tel : +32 2 688 2163 E-mail: info@e-lifestylebikes.eu / UK Tel : +44 7547 331 901 E-mail : infouk@e-lifestylebikes.eu© 2010 DUMCO Tous droits réservés. Mention légale.